VAK betjänar oavsett företagets storlek

VAK betjänar oavsett företagets storlek

VAK Oy med sina dotterbolag garanterar att transportföretagare får omfattande tjänster av VAK. Våra tjänster omfattar produktplanering, tillverkning och service. Vår uthyrningsservice erbjuder tillfällig utrustning vid behov, och vill du inte investera till ny utrustning, kan du fråga efter begagnade utbytesobjekter.

 

LÄS MERA >

UnderhållstjänsterVAK huoltopalvelut

När saker händer är det viktigt att ha underhållstjänster nära. VAK underhåller och reparerar transportutrustning över landet i Finland.

 

LÄS MERA >

KONTAKTA OSS

VAK-produkter tillverkas i Vahto, granne med Åbo. Där finns företagets moderna produktionsutrymmen samt Nordens största och modernaste egen elementfabrik. En viktig del av VAK:s omfattande service är företagets eget servicenät över landet.

 

ALLA KONTAKTER >

Nyheter - Framsidan

16.10.2017

VAK presenterar ny design och pålitliga konstruktioner på Elmia Lastbil 2016

Läs mer...

16.10.2017

VAKs nya styrlogik utökar pålitlighet

VAK har utvecklat en ny styrlogik för de hydrauliska mellanplan av vagnar som har lastsystem i två plan. Den nya datorbaserade styrlogiken gör lastsystemet pålitligare eftersom den har färre komponenter och är lättare att underhålla. Man kan även fixa logiken on-line utan att vagnen behöver köras till reparationsverkstad.

Läs mer...

16.10.2017

Säker transport av värdefulla instrument

Tour and Transport Service har en ny specialtrailer för trygga transporter av orkesterinstrument, tv-produktioner, och andra värdefulla varor. Trailern som är tillverkad av VAK är speciellt utrustad för att transportera dyra, känsliga musikinstrument och tv-utrustning.

Läs mer...

16.10.2017

Tobias Martinsson betjänar er från början av augusti

VAKs försäljningsteam i Sverige kompletteras av en ny erfaren expert den första augusti när Tobias Martinsson börjar hos VAK. Martinsson ska sköta om VAKs kunder särskilt i södra Sverige.

Läs mer...

16.10.2017

De första 19,6 meter långa VAK-trailers har rullat på svenska vägar i några veckor. I två av dem körs matvaror mellan Hässleholm och Stockholm fem till sex vändor i veckan och den tredje kör mellan Kalmar och Västerås fem streckor i veckan.

Läs mer...
v-slider
Transportföretagare Mikko Jaakkola

Med VAK:s V-Slider är allt på rätt plats

När transportföretagare Mikko Jaakkola behövde en ny släpvagn för att leverera sjöcontainers, beslöt företagaren snabbt att det skulle vara VAK:s hydrauliska V-Slider. Jaakkola är övertygad att V-Slider är den mest fungerande och pålitligaste lösningen för att transportera containers.

"För chauffören är denna helhet lätt att använda och pålitlig. På V-Slider glider släden hydrauliskt och det är lätt att flytta containern", säger företagaren.

 

Läs mera >